Cablu date Type-C – Type-C 2 Metri 3A Fast Go-Des GD-UC596

Availability:

83 în stoc


Conectați-vă pentru a vedea prețul

Compara

Cablul de date GD-UC596 este un produs unic de la compania numită Gods (GO-DES). Conectorii acestui produs sunt de tip C la tip C și sunt potriviți pentru încărcarea tuturor dispozitivelor echipate cu un port de intrare de tip C. Vă puteți încărca telefoanele mobile și tabletele în cel mai scurt timp posibil utilizând cablul de încărcare rapidă Goodes GD-UC596 de tip C la Type-C de 60 de wați. Acest produs minunat folosește o husă din nailon țesut în structura sa și este foarte rezistent la posibile daune, cum ar fi ruperea, uzura și alte carcase similare. Capacitatea de a îndoi conectorii acestui cablu de încărcare de 30.000 de ori se adaugă performanței sale unice și îl puteți folosi pentru o lungă perioadă de timp fără griji.

 

Cablul de încărcare rapidă Goodes GD-UC596 Type-C la Type-C are o lungime de 2 metri și este foarte potrivit pentru acele persoane care au nevoie de lungime mai mare a cablului de încărcare și ușurință în utilizare. Fire de cupru sunt folosite în structura internă a acestui produs și poate transfera energia primită către dispozitivele dorite cât mai repede posibil. Protectia TPE a conectorilor acestui produs are o rezistenta la incovoiere de 30.000 de ori si nu se rupe sau se uzeaza usor, si il poti lua cu tine peste tot pentru ca are o geanta de transport din stofa pentru a proteja conectorii si corpul cablului poate crea mai multă ordine și poate preveni încurcarea în mediul utilizatorului.

Vă puteți încărca toate telefoanele mobile, tabletele și alte periferice care au tehnologie de încărcare rapidă și 60 de wați de putere folosind cablul de conversie pentru încărcare rapidă GD-UC596. Pentru a utiliza în mod optim acest produs și pentru a crește durata de viață a bateriei dispozitivelor dvs. mobile, este important să luați în considerare puterea și intensitatea curentului de intrare împreună cu capacitatea de încărcare rapidă a adaptorului și a telefonului mobil.

Categorie:

Bazat pe 0 recenzii

0.0 procent
0
0
0
0
0

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Nu sunt recenzii inca

[kaya_qrcode title_align="alignnone" ecclevel="L" align="alignnone"]
Call Now Button