,

Telefon Samsung M14 Dual SIM 6,6″ 128GB 6GB RAM 5G Smoky Teal

Availability:

Stoc epuizat


Conectați-vă pentru a vedea prețul

Compara
Trei dispozitive Galaxy M14 5G arată partea din spate a dispozitivelor Albastru închis și Argintiu, precum și partea din față, arătând o fotografie colorată pe ecran.
  • Un peisaj pitoresc arată o stâncă în stânga, o autostradă în mijloc și marea în dreapta. Un cadru Galaxy M14 5G în centru deține o parte din peisaj.
    Ecran de 6,6″ FHD+90Hz
  • Două dispozitive Galaxy M14 5G sunt stivuite unul peste altul pentru a afișa următoarele camere: Cameră de adâncime de 2 MP, Cameră cu unghi larg de 50 MP, Cameră macro de 2 MP și Camera selfie de 13 MP.
    aparat foto
  • O pictogramă baterie plasată lângă tipografia „6000mAh (Tipic)”.
    Baterie de 6.000 mAh (tipic).
  • Un cip de procesor este în centru cu textul „Octa-Core”. Din cip, diverse lumini colorate neon și emise în stânga și în dreapta. În jurul cipului sunt imagini voalate legate de industriile grele.
    Octa-core x 5G

Vedeți tot ce vă place larg și clar

Ecran Full HD+ de 6,6 inchi

Luați mai mult, dintr-o dată. Ecranul Infinity-V de 6,6 inchi al lui Galaxy M14 5G vă oferă spațiu pentru a vedea și a face mai multe. Cu tehnologia FHD+ și o rată de reîmprospătare de 90 Hz, conținutul pe care îl vedeți în fiecare zi va arăta mai neted și mai clar.

Un peisaj pitoresc arată o stâncă în stânga, o autostradă în mijloc și marea în dreapta. Un cadru Galaxy M14 5G în centru deține o parte din peisaj.

* Imagine simulată în scopuri ilustrative.
** Măsurată în diagonală, dimensiunea ecranului este de 6,6″ în întregul dreptunghi și 6,4″ luând în considerare colțurile rotunjite. Suprafața reală vizibilă este mai mică datorită colțurilor rotunjite și decupării camerei.
*** Când utilizați caracteristica camerei în anumite aplicații, rata de reîmprospătare poate fi mai mică de 90 Hz.

Lumea ta surprinsă în întregime cu Camera cu lentile multiple

Două dispozitive Galaxy M14 5G sunt stivuite unul peste altul pentru a afișa următoarele camere: Cameră de adâncime de 2 MP, Cameră cu unghi larg de 50 MP, Cameră macro de 2 MP și Camera selfie de 13 MP.

Faceți fiecare moment prețios să iasă în evidență

Sistem cu mai multe camere

Galaxy M14 5G este pentru toate momentele tale preferate. Camera cu unghi larg de 50MP surprinde fotografii magnifice de peisaj în detalii clare, Camera de adâncime adaugă dimensiuni uimitoare, Camera Macro obține detalii fine, iar Camera frontală realizează selfie-uri uimitoare cu modul portret estompând ușor fundalul.

Sunt prezentate următoarele cinci fotografii: o fotografie mărită cu o floare, un selfie cu o femeie zâmbind, un peisaj cu straturi albe și roșii de formațiune de gresie și două portrete ale unei femei, unul cu și unul fără efecte Bokeh aplicate.

Rămâneți alimentat, vă faceți mai puține griji

Baterie de 6.000 mAh (tipic)*

Concentrați-vă mai mult pe viață și mai puțin pe încărcare. Bateria de 6.000 mAh (tipică) vă alimentează stilul de viață din mers.

O pictogramă baterie plasată lângă tipografia „6000mAh (Tipic)”.

* Valoare tipică testată în condiții de laborator terțe. Valoarea tipică este valoarea medie estimată luând în considerare abaterea capacității bateriei dintre eșantioanele de baterii testate conform standardului IEC 61960. Capacitatea nominală este de 5.830 mAh. Durata reală de viață a bateriei poate varia în funcție de mediul de rețea, modelele de utilizare și alți factori.

Du-te repede. A merge mai departe.

Procesor superrapid 5G și octa-core

Galaxy M14 5G combină procesorul octa-core cu conexiunea 5G pentru a oferi performanța și viteza pe care te poți baza. Bucurați-vă de jocuri și streaming fluide, descărcați și partajați videoclipul preferat într-o clipită. În plus, stocați mai mult și ștergeți mai puțin cu un suport de până la 1 TB cu slot pentru card microSD.

* Necesită conexiune 5G optimă. Disponibilitatea rețelei 5G și viteza reală pot varia în funcție de țară, regiune, furnizorul de rețea și mediul utilizatorului.
** Cardul MicroSD se vinde separat.

Un cip de procesor este în centru cu textul „Octa-Core”. Din cip, diverse lumini colorate neon și emise în stânga și în dreapta. În jurul cipului sunt imagini voalate legate de industriile grele.

Reduceți zgomotul, ridicați-vă vocea

Focalizarea vocii

Voice Focus îți izolează vocea de zgomotul de fundal și îți amplifică sunetul, astfel încât cealaltă parte să te poată auzi mai clar.

O femeie, zâmbind, vorbește la telefon în timp ce trece peste drum. Mai sus, este afișată pictograma Voice Focus.

* Voice Focus este acceptat numai pe Samsung Phone (aplicația nativă pentru telefon) pentru apeluri vocale (nu acceptă apeluri video) și selectați aplicații de apeluri video terțe.

Categorii: ,

CARACTERISTICI GENERALE

Tip telefon Smartphone
Sloturi SIM Dual SIM
Tip SIM Nano SIM
Sistem de operare Android
Conectivitate Bluetooth Wi-Fi
Versiune Bluetooth 5.2
Versiune sistem operare Android 13
Numar nuclee 8
Frecventa procesor 2 GHz 2.4 GHz
Senzori Accelerometru Giroscop Amprenta Busola Senzor de proximitate
Continut pachet Telefon Cablu de date
Culoare Albastru
Dimensiuni 166.8 x 9.4 x 77.2 mm
Greutate 206 g
SAR (W/kg) 1.53
An aparitie 2023
Tehnologie 4G 3G 5G
RO-ALERT Da

AFISARE

Dimensiune ecran 6.6 inch
Tip display PLS
Rezolutie (pixeli) 1080 x 2408
Functii display 90Hz

MEMORIE

Memorie interna 128 GB
Memorie RAM 6 GB
Slot card memorie MicroSDHC

CONECTIVITATE

Standard Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac
Porturi Jack 3.5 mm

FOTO VIDEO

Numar camere 4
Rezolutie camera principala 2 MP Macro 2 MP Depth 50 MP Wide
Rezolutie camera frontala 13 Mpx
Caracteristici foto/video HDR
Blit Da

ALIMENTARE

Tip baterie Li-Po
Capacitate baterie 6000 mAh

Bazat pe 0 recenzii

0.0 procent
0
0
0
0
0

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Nu sunt recenzii inca

[kaya_qrcode title_align="alignnone" ecclevel="L" align="alignnone"]
Call Now Button